Suomeksi

Tervetuloa seuraamaan joogan live-tunteja suomeksi Ranskan Alpeilta sekä merenrannalta vuodenaikojen mukaan. 

Ashtanga Yoga Villeneuven joogasali vastaanottaa joogaajia eri puolilta maailmaa ympäri vuoden, osallistumaan joko viikottaisille tunneille tai eri teemojen työpajoihin ja kursseille. Joogasali on perustettu vuonna 2016, ja viime vuoden aikana monet tunnit siirtyivät verkkoon. Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua reaaliaikaisesti vuorimaisemissa ohjattavaan joogaan. Tunneille pääset ilmoittautumaan tästä jättämällä yhteystietosi yhteydenottoa varten. Opettajana toimii Aija Pajunen.

Tuntia varten sinulla pitäisi olla jooga- tai jumppamatto, mukavat vaatteet sekä 60 min aikaa itsellesi. Se on kiireisessä arjessa paljon, ja siksi tunnit pidetään tällä hetkellä lauantaiaamuisin klo 8.30 – 9.30. Ilmoittauduttuasi saat linkin tunnille zoom-palvelun kautta. Voit avata linkin joko puhelimellasi, tietokoneella tai tabletilla niin, että myös oma videosi näkyy. Olet valmis osallistumaan!

Videotunnin hinta on 10 € / osallistuja. Voit myös valita kymppikortin hintaan 80 €. Tunnin taso: Perustaso (alkeet+harjoitus)

IMG_4612